..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Hiçbir şey yaşam kadar tatlı değildir. -Euripides
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Simten K. Ataç
Simten K. Ataç - simtence
Site İçi Arama:

Yazıların yazılması & eklenmesi ve yayınlandığı alanlar
  26.03.2008 09:36:51 Yazıların yazılması & eklenmesi ve yayınlandığı alanlar  

Bazı anlarımdayım ben gene........

07.03.2008 01:01:40 Yazıların yazılması & eklenmesi ve yayınlandığı alanlar  

Önyargıların Gölgesinde; biraz hüzünle biraz üzüntüyle düşünülerek yazılmış bir yazı. İnsan olmak zaafımız malesef, yeterince güvende hissedemiyoruz kendimizi tek başımıza olmadığımız zaman. Tek başınayken de insana susuyoruz, bu böyle devinip gidiyor işte... 

12.02.2008 22:06:59 Yazıların yazılması & eklenmesi ve yayınlandığı alanlar  

Hata yapma hakkımı kullandım

Herkes gibi

Ve bir hata yaptım

Zaman harcadım

Telafisi yok

Boşa harcanan hiç bir anın

Takvim hazanı bu işte

Yaprak düştü yere

Sararıp döndü küle...

12Şubat2008

10.06.2007 23:26:19 Yazıların yazılması & eklenmesi ve yayınlandığı alanlar  

Kar Tanesi : İlk defa Mayıs 2007'de  www.Bebekkokusu.com sayfalarında ( http://www.bebekkokusu.com/news/templates/tumu.aspx?zoneid=101 )   paylaştığım bu yazının bende sevimli bir izi var ne hikmetse. Belki size de bana geldiği kadar sıcak gelir , belki...

30.04.2007 12:06:47 Yazıların yazılması & eklenmesi ve yayınlandığı alanlar  

Yalancı Çoban! 5 Dakikalık bir tuş basımı döktü kağıda, ikinci kez okunmadan gönderildi İzedebiyat'a...

15.04.2007 21:54:35 Yazıların yazılması & eklenmesi ve yayınlandığı alanlar  

Bir kaza oldu, çok üzgünüm. Bir sürü melek, gökyüzüne yükseldiler...

Sizin için yazdım minik melekler, öfke ve hırs ile. Başka tekrarlar olmasın diye...

45 HA 158 le nereye, ne için gittiğinizi yazdım...

12.04.2007 22:44:33 Yazıların yazılması & eklenmesi ve yayınlandığı alanlar  

Bu gece ilk defa fırsat buldum ve sanaldaki ilk yuvam olan izedebiyat sayfalarında blog girişine  başladım. Garip bir duygu, kendim için bir şeyler yapmak ne kadar keyifli unutmuşum bir süredir.

Yaklaşık 1,5 aydır  http://www.bebekkokusu.com/koseler/kuytukose.asp adresinde hayatıma tekrar geri dönmeye çalışıyorum :)  Bu arada bu gece ilk defa Kuytu Köşe'de yayınlanmış olan bir yazımı aktardım İzedebiyata... Gönül Desenli Kilim ... Umarım beğenilir.

Sevgiler.

Birşeyler üretmek ancak düşünmek ile başlar.Düşündüklerimden üretebildiklerimi paylaşmak adına hepinize "hoşgeldiniz" demek istiyorum.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Simten K. Ataç, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 15:42:35