..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür / Ve bir orman gibi kardeşçesine...
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Simten K. Ataç
Simten K. Ataç - simtence
Site İçi Arama:

YAŞAM SEN BENİ YORAMAZSIN!
  24.04.2007 21:54:29 YAŞAM SEN BENİ YORAMAZSIN! 

İktidarın şimdiki sahipleri dediler ki : Cumhurbaşkanı adayımız Abdullah Gül

Hem aşağıda baki kalmak hem de yukarıya sahip çıkmak adına bir açgözlülük gösterisi ve aynı zamanda siyasi alternatifleri ortadan kaldırmak  için izlenen bir yöntem olabilir mi ? Dokun-ul-mazlık hesabı ? Yok, siyaset bana göre değil.

23.04.2007 21:14:07 YAŞAM SEN BENİ YORAMAZSIN! 

23 Nisan, Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı her ne kadar bir süredir Ulusal Egemenlik diye anılmaktan uzaklaştıysa da gerçeği bu işte...

Bu sene kutlamadım, bugün geçsin diye saat sayıyorum. Geçen hafta Cennete yolcu ettiğimiz İzmirli çocuklarımız için karanlık bir 23 Nisan geçiriyorum. Tek süsüm, balkonumda asılı olan Bayrağım o da olmazsa olmazım zaten.  Yarın sabaha kadar üyeliğim olan forum guruplarında ki avatarlarım dahi kapkaranlık. Sadece SİYAH. Bundan sonra hiçbir çocuk İnsan İhmalleri neticesinde acı çekmesin ve ölmesin diye. Keşke işe yarasa işe yarasa da anneler ağlamasa :(

21.04.2007 22:43:03 YAŞAM SEN BENİ YORAMAZSIN! 

"...Her sabah biraz daha güzel uyanmak istemek lüks müdür? Lükstür. Çünkü İstemek, beklemektir.

Beklersen olmaz; vakit akışkandır sonuçta, yapışkan değil... Yapışmadan aktığına göre koşmadan da yaşanmıyor işte. "Koşmak " için uyanmaya programlanmadan mutsuzluk kati sonuç oluyor buradan bakınca.

Yarın koşmak için daha hazır kalkmak gerek... "

Yakında yerini alacak Simtence sayfalarında. Yaşamdan vakit bulursam elbet :)

Birşeyler üretmek ancak düşünmek ile başlar.Düşündüklerimden üretebildiklerimi paylaşmak adına hepinize "hoşgeldiniz" demek istiyorum.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Simten K. Ataç, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 20:34:57