Dilerim, tüm yaşamınız boyunca yaşarsınız. -Swift |
|
||||||||||
|
Usulca ayrılıyorlar bir sonraki bahara kadar yurtlarından. Kuşlar göçmeye başlamış başka diyarlara bir sonraki yaza kadar. İnsanlar mutluluklarını kaybeder olmuş uzak şehirlerde. Dostlar adımı unutmuş. Sen gittiğin günden beri farkettim ki saçlarıma aklar düşmüş. Kahvaltılarım eskisi kadar güzel değil. Sigaramı sonuna kadar içemez olmuşum. Çiceklerimiz solmuş. Adımızı kazıdığımız ağacı kesmişler. Yerinde koca koca binalar dikmişler. Kedimiz tekir ölmüş. Sen gittin ya sevgili çok şeyide yanında götürdün. Yaşama sevincimi, ruhumu aldın da gittin. Şimdi bir iskelede ölü bir ben olarak bekliyorum seni. Son kez gözlerine bakabilmek ve huzurla ölebilmek için....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ahmet Melih Karauğuz, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |