Umutlarım her zaman gerçekleşmiyor, ama yine de her zaman umuyorum. -Ovid |
|
||||||||||
|
arsız gecenin, karanlık sığınağın da dokunmaktan korkar gibiydi ellerin yüreğime... sadece ilkel bir tatmin duygusuyla, kesip atmıştın yüreğimin sevda damarını... sahi neydik biz seninle???... binbir gecenin düş-sel anlatımı mıydık, aşkın düş-engelli çocukları mı???... sen kahkaha atıyordun, düşlerim çığlık... engellinin eksik yerini telafi eden hisleri vardı, peki ya bizim???... tenlerimizin yerine, koyacak bir canımız da yok muydu???... bende ki engel gururum , sende ki yürek miydi yoksa???... biz seninle düş-sel gecelerin, düş-engelli çocuklarıydık amansız... sen bir dolu kahkaha attın, ben bir damla gözyaşı... ben bir damla kan akıttım, sen şehvetin özsuyunu... karıştık birbirimize... bulanık... dipsiz... "düş"süz... FİRUZE___
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Firuze Yağız, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |