İste, sana verilecektir; Ara, bulacaksındır; Çal ve kapı sana açılacaktır -İncil |
|
||||||||||
|
İÇİMDE BÜYÜYEN AYRILIK
Sahi ben gideli ne kadar oldu? Gittiğini aynaya bakınca tekrar hatırladım Gitmişsin ki yaşlanmışım Saçlarıma aklar düşmüş Yüzüm gittiğim yollar gibi çizgilere bürünmüş Adının yanına adımı koyarken çekiniyordum Adının yanında adım bile kayboluyor.. Adın bile benliğimi kaybetmeme yetiyor Ben benimdin bende senin Nasıl da oldun ellerin? Sahi sen ne zaman gittin? Katiller bir gün öldürdüğünün mezarına gelirmiş Sen ne zaman geleceksin? Gidişinin kaçıncı mevsimi? Saymadım gönlümün nur’u saymadım.. Sensiz mahkum gibiyim Gönlüme prangalar takılı sürgündeyim Çetele tablosu tutmadım ki nerden bileyim Ayrılığın kaçıncı yılıdır? Ayrılığımız kaç yaşındadır? Ayrılık benim için bir bebek gibi Büyütüyorum onu günden güne Tam sol yanımın içinde Kimi zaman ayrılık ağlıyor, Seni istiyor.. Susturuyorum onu Seni doğuran öldü! Yok o diyorum Gelmeyecek, dönmeyecek.. Kimi zaman işten güçten yorgun düşüyor uyuyor Gece nöbetleri çok oluyor Sana mı susuyor, aşkına mı acıkıyor Bilmem ama içli içli ağlıyor Öyle ya sevgili içime doğurup Bıraktığın bu acıyla yaşıyorum Onu yalnız yetim bırakacaktın madem Niye doğurdun sevgili? Ele avuca gelirde ayaklanır Sana koşmak isterse bir gün Ayaklarını tutamam, bağlayamam Gelir yanına Ben dokunamadım ama Belki ayrılık dokunur sana.. Şeyma CENE
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Şeyma Cene, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |