Umutlar, tersine çevrilmiş anılardır. -Anonim |
|
||||||||||
|
Leylâklar belirdi. artık sakin ve şerefli değiliz pek suskun oldu bu can yongamız- alın akıyla zor göründü. eskiden beri yumuşak eskiden beri eril eskiden beri başlıydık ve uzun değildi uzun değildi nasır dolu geceler kesin değildi parmak ısırışımız hayır hayır! -perileri tanıyorum. Şehirleri yeryüzünden kaldırmak lâzım lâle müldür için ağlamak parantez çizgisini saklamak pembe boyaları aklamak- lâzım elbet. Ve sevgilim mandalinadan kağıt yapılsa ilk ben alırdım. Ve sevgilim kuluçka için yumurta gerekmediğini sen söyledin.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © özlem gültekin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |