Bilen sever. -Leonardo da Vinci |
|
||||||||||
|
aci bir sarapla ugurladim kendime sakladigim herkesden sakindigim cocuklugumu buruk ayrildik... ''ellerin titriyor'' dedi masumca, sakladim. cocuk ruhum bakti gozlerime ve tuttu ellerimden ''saklama'' dedi... ''sen belki aynaya bakmayi biraktin gozlerinden kacirmak icin kendini, ya cok acidi canin ya sen cok acittin. kucuk yaralara aglarken sokaklarda ask sandigimiz dertlere kabuk baglarken beraber caresizligi de ogrendik. sonra... sonra bir sabah kimsesizlgin ne oldugunu aslinda acinin bununda olmadigini kendinden vermek oldunu, baskasini memnun etmek icin gozlerinden, gulusunden, ruhundan silmek oldugunu ogrendik masum cocuklugumuzu.'' aci bir sarapla ayrildim cocuklugumdan memnun etmek icin herkesi ve iste buyudum. kadehim tum benden memnun olanlara, oldurdugunuz cocukluguma, gulusumdeki sahtelige, size, beni gostermeyen aynalara iyiki varsiniz... SEREFE...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Gül Çıçek, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |