uyusam gelirmisin rüyalarıma, dindirir misin acılarımı, sararmısın acı çeken yüreyimi, öper misin dudağımdan canlandırır mısın geceleri mi, gündüzleri mi ? göz yaşlarıma çare bulur musun yoksa umursamıyor musun beni hani konuşurduk gelecek için sen başkasına gitmeden yemek yapmayı öğrenmesin eve çıkınca açkalmak istemiyorum birtanem derdin meleğim derdin geceme karış müziğimin ritmi derdin ama hep derdik galiba şimdi odamın bir köşesinde ağlamak kalıyor etrafımda geziniyor gibisin saki bir yerlerden beni izliyor gibisin ve şapşalım napıyor der gibisin. bak göz yaşlarım göğüş aramdan süzülüyor tam tamına otuz günüm böyle geçti yani sizin bugün birinci ayınız benim ise otuzuncu ölümüm her gece ölüyorum ve sabah hiç bir şey olmışca haytıma devam ediyorum. kalbim bile terk etmişken ruhumu benden nasıl güçlü olmamı istersin yokum atlamışım bir tabuta gömülmeyi bekliyorum diri diri kulağımda senin hep dinlediğin bir müzik "Sick Puppies All The Same " artık o kadar bıktım ki yaşamaktan o kadar tükendim ki her şey kasıtlıcasına sende içinde ama o kadar karmaşığın içinde tutunduğum son daldın ve ikinci sefer gittin ben artık kendime güvenmiyorum ve bu durumdan kurtulmak istemiyorum hoşuma gidiyor gibi canımın yanması ağlamaktan başım ağırdı ve kimse duymasın diye sıkmak offfff her şey bitsin artık oyun bitsin perdeler kapansın ve sahneden iniyim kimselerin olmadığı bir yerde ruhumun içine işlemiş pisliklerini yıkıyim ya da o oyunda alsın kellemi bir giyotin böylece perde hiç kapanmaz insanlar izlemeye devam eder belki hoşlarına gider vahşet zaten her gün bir birlerine yapıyorlar sende yaptın ikikere vurdun beni yerlere ikikere sapladın neşteri kalbime üçüncüyede hazırım eyer yine dönüceksen sana razıyım seninle delirmeye ya da akıllı olmayam mı desem ben o sahte deniz gözlerinde boğulmak istiyorum dudaklarından bir nevze keyif alarak içine bütün nefretimi sevgimi boşaltmak anlamsız bir son bakış atıp susarak durağa ilerlemek istiyorum kulağımda yine o şarkıyla otobüsüm geldi bak giyorum ölüme henüz hiç alamadım soğuk kanlıyım demek ki o zaman ama ben niye ağlıyorum şuan neyse eve varmışım bile bak odam da yatağıma giriyorum ve kulaklığı takarak on yedinci sırada olan o şarkıyı açıyorum Sick Puppies All The Same ve son nefesimi veriyorum gözlerimden bir damla süzüldü sonkez o yastığa bay bay hayat seni hi sevmedim senden nefret ediyorum canın ceğenleme bir insanıda yuttun sayılır.