Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli kültürdür -Atatürk |
|
||||||||||
|
Yillar gecmis sanki.. Nerede oldugunu, ne yaptigini bilmiyorum. Ama, benim icin zaman durmus.. Seninle vedalastigimiz yerdeyim hala; hani o iki sokagin kesistigi kosede, soluk sokak lambalarinin sira sira aydinlattigi. Simdi keske burada olsaydin da, paylasabilseydin tum bu guzellikleri benimle. Tasiyabilseydim seni bu ana.. Dusuncelerin koynuna birakmisken kendimi , birden icime bir his doguyor.. Sanki seninle doluyorum yeniden.. Anlayamadigim bir sekilde ana kapida, birinin varligini hissediyorum. Kalbim carpmaya, ellerim titremeye başlıyor. Aklimda binbir soru ile hemen kosup kapiyi aciyorum. Ama; Kimse yok! Kalakaliyorum oylece los merdiven boslugunun karsisinda... Yuzum dusuyor, kalbim susuyor ve kapiyi kapatiyorum hayallerimin uzerine.. İcim binbir parca, yikik bir sekilde salona donuyorum yeniden.. Ve SEN! Orada, oylece durmus.. bana gulumsuyorsun !
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Diğdem Esra Ceylan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |