Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür / Ve bir orman gibi kardeşçesine... |
|
||||||||||
|
bir daha geçilmez bilirim dökülen yaprakları kıskanmakta neymiş ben eylülü herkesten çok severim hüzün kurumuş bir daldır yüreklerde ne kadar su verirsen ver bir daha uç vermez bilirim bir bahar yaşadım ben bir bahar ki hiç yaşanmayacak soğuk bir kış öncesiydi yürek desen dondu donacaktı bu eller benim ellerim kar altındaydı son güzde gelen güneş olmuştu gülen gözlerin bir kurabiye tadında erimişti yüreğim ama şimdi eylül, şimdi mevsim hazan şimdi eylül, şimdi mevsim hazan dökülen yaprakları kıskanmakta neymiş ben eylülü herkesten çok severim şiir yazarım mesela, acı çekerim yalnızca yüreğim hafifler havadan hafif olurum bu aralar neşeme diyecek olmaz herkesi sevmeye başlarım bir seni sevmem benden kalan bir de senden kalan beni şimdi eylül, şimdi mevsim hazan diyecek bir çift sözüm var kendime dayan yüreğim dayan
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © mehmet emin kayaalp, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |