"Usun ve deneyimin aksaçlılarınki gibi, ama yüreğin masum çocuklarınki gibi olsun." -Schiller |
|
||||||||||
|
Başla Bebeğim Doğ elime ağla şimdi Avucuma aşk düşecek Kesilecek göbek bağın Cennette rüyân bitecek Yolcu bekleyen sancı İlk ağıtınla gülecek Doğ elime ağla şimdi Kimse neden? Bilmeyecek Hayal/ Et Dönme dolaba binmişler Gözlerinde bütün renkler Bir gün bana benzersin Bir gün başka kan’daşına Ne de mâhir ustan varmış Can dayanmaz makyajına Gül Neler gördün ne duydun ki Bıyık altından gülersin Örtü yapıp kirpikleri Bilmem kimlerden gizlersin İnan İçindeki sesin dili Hangi lehçede konuşur En günâhsız anına Ne anlatır söyle bana İtirazsız, reddiyesiz Teslim olunmuş zamana Keşfet Salla şimdi Dünya’ya Yumoş yumoş ellerini Üşü, titre sarsın sîne Kokun karışsın tenime Tütsün ocak, koksun mutfak El âlemden bana ne Dokun çalsın çıngıraklar Neşe doldur beşiğine Oyna Hayatın minyatürü Şimdi dolacak odana Geç dalganı vakit varken Çarpsın araban duvara Ne olursun şirin çocuk Sakın gerçeğe uyanma Güven Karar vereceğin anlar Çok yakında başlayacak Güvenip iç sesine Haydi, başla büyümeye Dinle Şimdi sesler dört bir yandan Dimağına saldıracak Dinle, düşün, sorgula Zaman örtü kaldıracak
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Abdurrahman Boyacı, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |