Yanlış sayısız şekillere girebilir, doğru ise yalnız bir türlü olabilir. -Rouesseau |
|
||||||||||
|
Ne de sabahın esrar kokusunu... Ne de beni bekleyenin Taze ölü mezarı Olduğunu... İki lafı getiremezken Araya Sevdalarım düğüm olmuştu.. Sevdalar delik deşik Olurken... Unuttum uyuşturucu Uyuşunu... Gözlerim karayken... Eline elek alan Eliyordu beni... Sırlardan Dayakla geçiriyorlardı... Yorgun kalardı Bedenimiz... Elimde birayla Geçiniyor insanlarım... Binbir dövme gördüm İnsanlarda... Hepsi işlenmiş... Neden insanlarım Kahperengi?... --------------------------------------------------------------- Bana bu soruları sorma Şahika... İnsanı ç/ekemedim daha Kendime... Baksana daha Yazamıyorum... Bedenim alev içinde aşkta... Sen git kitap oku Şahika... Ölmeye meraklısın sende... Gel beraber olalım okuma merakında... Ölümümüz tatlı olsun... Nasıl olsa Şiirlerimi çalıp çalıp Şiir asıyorum... Yada s*ktir et... İç birayı gitsin... Küfrederek yaşamadık mı Hayatta?... Şimdi söyle Şahika... Neden içim bu kadar karamsar?... Neden içim bu kadar karam?... Neden içim bu kadar?... Neden içim bu?... Neden içim?... Neden?... Ne?... --------------------------------------------------- Susalım hayata... Kelimeler ceplerimden dökülsün... Hayatımızın kiri akıp çözülsün... Değirmen sarısından Denizin mavisine geçilsin Gözlerimizle... Hadi Çok geç değil... KADER, KURŞUN KALEMLE YAZILMIŞTIR!... ŞAİR-İ SİNEM-İ GÜZEL(Perizer...) SİNEM ÖZAŞGIN...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Sinem Özaşgın, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |