Dünyayı isteyen bilime sarılsın, ahireti isteyen bilime sarılsın; hem dünyayı hem ahireti isteyen yine bilime sarılsın" -Hz. Muhammed |
|
||||||||||
|
kepçuk ağızlı sevdiğim niçin aramadın cepten kepçuk ağızlı sevdiğim sen oldun başımın tacı ötesi kardeşim bacı yazık çekiyorum acı kepçuk ağızlı sevdiğim şu derdime elçi ulak dudak kuru dilin sulak hokka burun kepçe kulak kepçuk ağızlı sevdiğim yani bu işin gerçeği delirtti saçın pürçeği tara vur bazı fırçayı kepçuk ağızlı sevdiğim sen olma batar dibecek bu garibi kim öpecek inan ki gider ipecek kepçuk ağızlı sevdiğim sapık dolu adım başı yanın da mınçıka taşı akıttın gözümden yaşı kepçuk ağızlı sevdiğim bilmiyorum şimdi napçam donum da söküldü kopçam evinizin önü hep çam kepçuk ağızlı sevdiğim başından yarı çapacak yaralar mikrop kapacak ne vardı böyle yapacak kepçuk ağızlı sevdiğim..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © demir can, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |