Yaşam kısa, sanat uzun, fırsat aceleci, deney aldatıcıdır. -Hippokrates |
|
||||||||||
|
titredi altın da kaftan efendim kaftanı boşver de çulu bulmadı fukara olurdu meftan efendim ah efendim.. çok kıt.. imiş darısı yumurta sanki Rus.. zenci karısı zeytine harcanır maaş yarısı maalesef dolmuyor haftan efendim it sanırlar caiz ise tabiri yediğin taş kafa gibi ha biri başlar bize reva gördü kabiri çekilindi bir bir saftan efendim hak ettiğin ücret eğer alama seçmeyiz o koltuk asla kalama çok af buyrun ama olmuş yalama çoğu anlamıyor laftan efendim borç sebeb bir çavuş ile üç eri getirip " öde " der.. " sat ki biçeri " ay sonu kalaba diye içeri hırsızı çıkarken aftan efendim bir lira boğaza duran simitle hergün övünürüz candarma mitle bekleriz kurtaran büyük ümitle yakın mı gelmesi? kaftan efendim..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © demir can, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |