İnsan bir küçük dünyadır. (Mibres Kosmos) -Demokritos |
|
||||||||||
|
bir sancı başladı içime düştüğünden beri alnımda dindi rüzgâr bağrımda iz; yağmur dövmesi korku: kuruturum korkusu hazan dediğin ne ki sadece gül benzinin solması ölüm: ömrüm dediğin yaprakların sevgimden yoksun dökülmesi ben senin baharınım başak bereketli yazın son güzün kışa meyilli hüznün vakit umudu biçme vaktidir acının hasadı mevsim ötesi aldırma aynalara sırrı kendine kalsın mahkûm olsun yüzündeki çizgiler anlamsız gülüp de yorma kendini sussun artık gönlü hicrana salan ezgiler uzak durma öyle haydi, ''beriye gel daha beriye'' sokul içime ben senin baharınım başak bereketli yaz/ın ''ben senim sen bensin işte'' düşüncesi bile acı kalan ömrümün senden yoksun geçmesi hangi tohum ister ki düştüğü yerde kurumayı canda can bulmak değil mi toprak denilen dosta köklerin sarılması (günbatımı düşleri...S.24) Arap Kurt http://www.antoloji.com/3-uzak-durma-oyle-siiri/
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Arap Kurt, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |