..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. -Joe Louis
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Öykü > Başkaldırı > Betty Blue

22 Nisan 2018
Body Bizarre  
Betty Blue
https://www.youtube.com/watch?v=ahn_fVEF9e8

:ACGE:
Bir restoran masasında başlıyor tüm hikayem. Elimdeki silahı kafama dayıyorum, karşımda.
"Sen gerçekten manyaksın, sana ve duygularına yetişemiyorum." diyor.
Silahı masaya bırakıyor, sakızımı tükürerek masadan kalkıyorum.
"One gun on the table
Headshot if you're able"
Arkamdan seslenmiyor çünkü bu onun için normal bir sinir patlaması.
Bu sefer benim için normal değil, çünkü gidiyorum.
Bir motosikletin arkasında devam ediyor hikayem. Kaskı kafamdan çıkarıp kızıl saçlarımın rüzgarda dalgalanmasına izin veriyorum.
Beat ruhunu bir hamlede kapmış, tüm yüzyılları yaşamış gibi asla geriye bakmıyorum. Rüzgara maruz kalırken vücudumun kalıbının değiştiğini hissediyorum, solucan deliğinden geçiyorum. Maceralarım böyle hissettiriyor.
-Benim her saniye solucan deliğinden geçtiğimi bilmeyenler,
eleştiri kabul etmediğimi ve ruh hastası olduğumu söylerler.
Ben her gün şekil değiştiririm.
Her gün farklı müzikler dinlerim.
Her gün farklı bir şeyi severim.
Ben bir uzay cadısıyım, ben arka koltuğa oturmayan o zenciyim.
Vazgeçmediğim tek tutkum, özgür olma hissiyatımdır.-
Farklı şehirlerin, farklı ülkelerin motellerinde bitişe yaklaşıyor hikayem. Defterime bir şeyler karalarken, geceye bakıyorum, gülümsüyorum. Deniz kenarından esen o ılık rüzgar, ateş çıtırtısı... Her saniye yeniden başlıyor her şey. Her şehirde farklı bir solucan deliği. Farklı hisler, farklı okyanuslar.

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın öykü ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Bir Japonya Anısı

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Sourwood Tears İn The Inn [Şiir]
Devinim* [Şiir]
Romantik Manifesto [Şiir]
Zehirli [Şiir]
Düşerken... [Şiir]
Norman Fucking Rockwell [Şiir]
Başlıksız [Şiir]
Saded [Şiir]
Carnage [Şiir]
For K. [Şiir]

Betty Blue kimdir?

Biraz dadaist, şüpheci, romantik, gotik, garipçi. . . Yani sentezci. Hepsinden bir tutam olacak şekilde yazısını şekillendirir.

Etkilendiği Yazarlar:
x

yazardan son gelenler

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Betty Blue, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.