Yalnızca hava, ışık ve arkadaşın varsa hiç üzülme. -Goethe |
|
||||||||||
|
SAATLERİ GERİ ALMA ZAMANI Geçmişi damıtıyorum zamanın imbiğinden Kuyuya bakıyorum, Su içtiğim kuyuya En masum çocukluğum boğulmuş kuyuda Durgun suda yeşillenmiş anılar Ağaçlanmış hayallere diktiğimiz fidanlar Modeli eskimiş çamurdan otomobillerin Samanlıkta saklanan naylon ayakkabılar... Ağaçlara, Otomobillere, Ayakkabılara kızıyorum Nedensiz! Onlar eskimeselerdi Ben büyümezdim Saatleri geri alma zamanını sordum Zamanı zemininde aksettiren kuyuya Güldüğünü hissediyorum suyun Yanıtsız kaldı sorum Kaç takvim yaprağı koptu yerinden Bir yanıt bekliyorum İbrahim COŞAR
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ibrahim coşar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |