Hayaller olmasaydı, umutlar dünde kalırdı. - Dolmuş atasözü |
|
||||||||||
|
yüzün ruhumun manzarası gözlerin bir ağustos böceği sanki yokluğun bu kalbin egzaması acaba kar taneleri düşer mi avuçlarıma ? bu gece yarısı güneş herkesi ısıtır ben seni ayazınla seviyorum kalbimin Ankarası gün 24 saat geçen her dakikada seni düşünüyorum ömür ortalama 60 yıl ben sanki bin asırdır seni seviyorum o ürkek gözleri ilk kez gördüğümde sanki bir kasımpatı filizlenmişti şu paramparça olmuş sol göğsümün üstünde işte o gün buldum seni ben daha önce böyle güzel bir tesadüf görmemiştim ömrümde Ağustos güzeli benim dünyamın en parlak yıldızı ve keşkelerle dolu bu hayatımın iyikisi o yalnızca bir yıldız değil o benim dünyamın ta kendisi yüzü geceye benzer gülüşü gülden güzel en az oksijen kadar elzem o ürkek bakan gözler onunla önümüzde uzun yıllar var ve daha önce hiç görmediğimiz şehirlerde birlikte geçmedigimiz yollar yan yanayken yarım kalan sigaralarımız var mesela ve henüz dinlemediğimiz şarkılar
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Görkem Tunç, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |