Uygarlık, gereksiz gereksinimlerin, sonsuz sayıda artmasıdır -Mark Twain |
|
||||||||||
|
Oysa ben bir seni sevdim, Bir de seni sevmeyi, Seni yaşarken de kendimi keşfettim Gerçeklerimle yüzleştim, Farkına vardım , Neyin mi? Karşılaştığımız güne kadar, Yazarın dediği gibi 40. oda’ nın Kapısını hiç açmadığımı Yaşamda, Bir damla gözyaşı, bir kahkaha, Kaçamak bir bakış, Utangaç bir gülüşün, Hayatın rengi olduğunu Pamuk ipliğinin bile bazen Koparılamayacağını Yaşanılan her güzel şeyin birkaç damla Gözyaşı ile süslendiğini öğrendim. Öğrendim, İnce belli bardaktan yudumlanan çayın, Her zaman aynı tadı vermediğini Her sarılmanın aynı sıcaklıkta olmadığını, Çalan her telefonun aynı heyecanla açılmadığını Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerde gözlerin anlamını Ve........... Bunları öğrenmenin, yaşamanın değerini, Ve sevdiğim, Hüzünlü bir tebessüm bıraktın yüzümde Ertelediğim veda vakti geldi işte Ama her anı yaşanmaya değerdi inan
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © emine turgut, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |