Bir gün karşıma biri çıkacak ve bana: "Herşey olması gerektiği gibi olmaktadır, efendim" diyecektir. -A. Ağaoğlu, Yazsonu |
|
||||||||||
|
Atılır mı güller kalbin çöllerine Sür silahına Göm sözlerini Yağdır üstüme Geçmişimi Alışamadım ben bu kahpe dünyaya Sevişemedim kirlenmiş ruhunla Her yer yanlış insan Kalleş zamanla Tükendim ben artık Yok oldum Yok oldum bir anda... Nerde kime sorsam Hiç kimse bilmiyor Kendimle savaşım Bitmedi bitmiyor İçimde titreyen duyguları kirlettim Bi' karanlık yoldu ışığımı kaybettim Kırık kelimelerim Dökülünce hislerime Dolanırım ben kaderin Tüllü perdelerine Sür silahına Göm sözlerini... Esaretin bedeli Zincirlerine Atılır mı güller Kalbin çöllerine Sür silahına Göm sözlerini Yağdır üstüme Geçmişimi Alışamadım ben bu kahpe dünyaya Sevişemedim kirlenmiş ruhunla Her yer yanlış insan Kalleş zamanla Tükendim ben artık Yok oldum bir anda Nerde kime sorsam Hiç kimse bilmiyor Kendimle savaşım Bitmedi bitmiyor... İçimde titreyen duyguları kirlettim Bi' karanlık yoldu ışığımı kaybettim Kırık kelimelerim Dökülünce hislerime Dolanırım ben kaderin Tüllü perdelerine Sür silahına Göm sözlerini... Karanlık yoldu Işığımı kaybettim... Kırık kelimelerim Dökülünce hislerime Dolanırım ben kaderin Tüllü perdelerine mesutkuntan
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mesut Kuntan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |