En güzel özgürlük düşü, hapishanede görülür. -Schiller |
|
||||||||||
|
Hep aynı zamanda sıkışan hayallerim canlanıyor, Avuntusunda biten yazlar var aşk adına, Her dokunuşunda binlerce yürek parçalanıyor, Yıkılıp düşüyor bedenim ey hayat bildiğim, Anlıyorum ki aşk bana yetmiyor, Kendi masallarımda bir kahraman, Şiirlerimde boynu bükük bir zaman kalıyorum sana, Senki sevdiğim,hiç durma anlat bana, Sanki koskoca dağlar var yollarına, Ve sarılabilmek kollarına,aşktan öte yaşayabilmek, Bakabilmek kalıyor bana aynalardaki yokluğuna, Sen anlattıkça, Ben yaşadığımı anlıyorum karışarak uykularına, Bakıyorum bulunduğum yere, Dört duvar yalnızlık gerisi bomboş, Gecelerce hayallerim ölüyor,yağmalanıyor, Tütsülenmiş kelimeler siyanür dudaklarıma,biliyorum, Seni bana getiremiyor hiçbir şey,anlıyorum Yağmur yağıyor yine, Yine kimsesizlik başıma cellat kesiliyor, Sen halen oradamısın sevdiğim, Bulunduğum yere nereden bırakılsam şimdi ben, Gecelerim hep kan ağlıyor, Anlıyorum ki,dört duvar arası aşk, Bana asla yetmiyor....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Birkan ASKAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |