Kitaplarla dolu bir oda, ruhlu bir beden gibidir. -Cicero |
|
||||||||||
|
caddeler geçiyor yol yol içlerinde dükkanlar var dükkanlardan insanlar bana bakıyorlar ben onlara kimse konuşmuyor. kimse gülmüyor. bende gülmüyorum. bir kasvet bir kasvet etkileşiyoruz besbelli. içimden ağlamak geliyor hüngür hüngür sıcacık yakıyor gözyaşlarım yanaklarımı. ... annemi özlüyorum babamı özlüyorum nedensiz akşam oluyor. sabaha karşı martılar uyandırıyor beni terlikle biri dolaşıyor her sabah düzenli yıllar geçiyor. duygular tanıdık. buruk bir tadı var yalnızlığın. ağzını buruşturuyor insanın ama sonra alışıyorsun aci kahve gibi . cocuklar büyüyor, sen büyümüyorsun .zaman sende takılı kalıyor. sokaklar caddeler hep aynı bir kırgınlık var yüreğimde sokağa çıkıyorum , kar yağıyor.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © NURŞEN HOŞVER, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |