İste, sana verilecektir; Ara, bulacaksındır; Çal ve kapı sana açılacaktır -İncil |
|
||||||||||
|
Yaşama sevincim yani, Ölüm anı sevgi seli Geberme tekniği Başkaldırı dahası Ucu bucağı belirsiz bi yangın Körlük dünyası Boş ol kavgası Görmeden sevme Sevmeden öpme Yani yaşam savaşı Yani ben Sensizlik habercisi Perdesiz gitar Curayla çalamam Elektroyu kullanamam Seni hatırlamam Yani seni gömemem Ve ben sensiz gidemem İsteyemem , Sensiz bi hayatı Acılı bir bekleyiş Bu son veda Son serzeniş Tabiki terkediliş Ağlama duvarı Ağlayamama anı Sihirbaz olma rüyası Ve dahası... senin ve benim kavgam Yenilemem bekleyemem Ve seni bir daha sevemem....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Gokhan Hanefi YAYLA, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |