İnsan kendini bilmeli. Gerçeği keşfetmeye yaramasa da, yaşamayı öğretiyor. Ve bundan daha güzel birşey yok. -Pascal |
|
||||||||||
|
Bekle beni anne Toprağın yağmura hasret kaldığı Gecenin gündüze,hastanın ölüme Askerin sılaya olan hasreti gibi Özlemle, umutla bekle Yenilme bu hasret kasırgasına, sabret Bir gün diner bu fırtına elbet Yanan bir yürekle, nasırlı ellerle Güneşli gönlerle gelirim sana Bekle beni anne Umutsuzca bakan gözlere Gelmez diyen dillere inatla bekle beni El ayak çekilmişken, herkes uyurken Gecenin en karanlık olduğu vakitte Dinmeyen sızınla,bitmeyen çilenle Gözündeki yaşlarla bekle beni Elimde mendille gelirim sana Bekle beni anne Bir şubat sabahı bekle Dışarıdaki soğuğa inat Sen sıcak tut içini Kaldırımlara vuran ayak sesimi dinle Pencere önünde yollarımı gözle Kulağın kapıda yüreğin bende olsun Elimde bir demet kardelenle gelirim sana
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mehmet Ali Güneş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |