"İnsan - işte tüm sır burada. Bu sır üzerinde çalışıyorum, çünkü kendim de insan olmak istiyorum." -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
kan bu sabah, güneş bile kızıla dönmüş. bu sabah, kan kokuyor dünyam kan... damarlarımda dolaşan kan gözlerimden fışkırıyor, odama. bütün duvarlar kana bulandı ve odam da kan kokuyor artık... kan kokusu kapladı tenimi nadide bir parfüm gibi... günlüğüme bu günün tarihini kanla yazacağım .... ............ ......... günlüğüm de kan kokacak tenim gibi hava gibi dünyam gibi benim gibi kan kokacak... senin gibi........ ....... ... . kanıyorum kan kokuyorum kan soluyorum kan görüyorum ve kalbimden akmaya çalışan son damla kan da boğuluyorum seni sakladığım o son damlada seninle kan oldum kana kana kanıyorum... kan kokuyorum kan kokuyorum kan........ 12.9.2003 Ankara 01.30
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Tayfun Serdar KALYONCU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |