Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli kültürdür -Atatürk |
|
||||||||||
|
Asma yüzünü çocuk karalar bağlatma yüreğime bilseydim, karanlıktan bu denli ürktüğünü bir başına bırakırmıydım hiç sessizliğe yüreğimin aydınlığı yırtamadıysa karanlığı güneş olsamda görür müydüm güldüğünü söyle ki,bileyim korkularını, anlat ki,dinleyeyim duygularını al,yüreğimi götür uzaklara yalnız kör kuyulara düşürme çöllerde kavurma temmuz sıcaklığında susuzluktanda kurutma olur mu nemli kalsın bir yanı; ya da ıpıslak çünkü gözlerimde susuzluk içimde volkanlar varken kırk haramiden kaçırdığım sevdan ve sevdana tutsak yüreğim öyle yabansı ellerde tutsak düşmesin.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ensar CEVVAL, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |