Yaşam kısa, sanat uzun, fırsat aceleci, deney aldatıcıdır. -Hippokrates |
|
||||||||||
|
sana olan aşkımı. Mektuplarda,kartlarda,ve romantik şiirlerde, ve sözlerimde. Hala biliyorum ki bazen yeterli olmuyor, çünkü eksik olan, dokunuş. Bunun için bu içten şiirimde, sana dokunmayı deneyeceğim bir öpücükle. Şimdi kapat gözlerini ve hayal et, iç çekişinin yankılarını. Dudaklarım senin teninde dolaşırken, ve tutkun artarken. Aşkımı hissedebiliyor musun seni sıkıca sardığımda, bir kelime söylenmese bile. Gözlerimde görebiliyor musun büyülendiğimi, seni yatağımıza yatırdığımda? Kollarımda vücudunun teslim olduğunu, ve hayran olduğum güzelliğini hissediyorum. Bütün benliğimi sana veriyorum, ve sana daha fazlasını vermek istiyorum. Onun için yat kollarımın arasında sessizce, ve senin tenini, ağırlığını hissedeyim. Bırak kalbin benim kalbimin içinde erisin, ve mırıldandığım kelimeleri hisset. Daima hisset benim yumuşak sıcak öpüşümü, her gün biz yaşamda yol alırken. Biliyor musun kalbinde benim başka hiç kimseyi, sevmediğimi benim karımı sevdiğim gibi. Şimdi kapatıyorum bunu, denediğim şeyleri gerçekleştirdiğim umuduyla. Dokundum kalbine sevgi dolu bir öpücükle... ve ikimizi bir yaptım.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © anıl ceylan, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |