En bilge insanlar bile arasıra bir iki zırvadan hoşlanırlar. -Roald Dahl |
|
||||||||||
|
ELE GECIRDIN TUM KALELERIMI BU SAVASTA DA BEN YENILDIM HER SAVASTA OLDUGU GIBI HADI YAK YIK NE KALDIYSA BENDEN GERI YAGMALA BUTUN CICEKLERIMI BANA KALMADI SANA DA KALMAZ SEVGİ BU SAVASINDA BIR GALIBI YOK KI BEN GENEDE YENILDIM BÜYÜK HARFLERIYLE CÜMLENIN BAGIRA BAGIRA BEN YENILDIM SENIN OLDU TÜM GANIMETIM CICEKLERIM IYI BAK YARATTIGIM HATIRALARA SUSUZ BIRAKMA ZAMANI BENIM KALEM SENIN ICIN YOL GECEN HANI BEN BUNU HAKETTIM KENDIM DÜSTÜM AGLIYORUM SÖZLERIMLE INSAA ETTIM BANA CIKAN YOLLARINI BILMEME RAGMEN BENI KUSATACAGINI BEN YAMADIM ZAMANIN HIRKASINI GEL AL DEDIM BENI ACTIM KAPILARIMI SIMDI GIDIYORUM BIR BENDEN BIR BEN ETMEDEN YOL ALIYORUM BEDENIMDE KAMBUR GIBI DURAN PISMANLIGIMLA KENDIME YENI BIR IMPARATOLUK YARATMAYA ISTERSEN GEL ORDA DA AL BENİ ASKIN YALNIZLIGIMA SIGMIYOR KI.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © tamer, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |