Her devrim yokolup gidiyor ve peşinden yalnızca yeni bir bürokrasinin artıklarını bırakıyor. -Kafka |
|
||||||||||
|
aşkı elinin altında kıracak zincirlerini boşalacak özgürlüğe çekiversen elini hafifce ..........biliyorum… hafifce uçacak yüreğine konacak gönlüne biliyorum… Ve biliyorum ki, beni sana, seni bana katacak bir çırpıda sen göz açıp kapayıncaya.... o zaman senin için iş işten geçecek ve için içime çoktan geçmiş olacak... ellerinin altında tutuklu bir aşk varsa parmaklarında sessiz çığlıklar atıyorsa bil ki, sen aşıksın gülüm ama itirafın eksik kendine esrik uykusuz gecelerde… unutma, taşacak sığmayacaktır bir gün bendine o zaman gelirsin, biliyorum, kendine... duyuyorum sessiz çığlıklarını aşkın .....parmaklarında... görüyorum renksiz açılmalarını gülün .....yanaklarında... anlarım ben belli etmesen de haber verir duygular gaipten bana.. Çünkü efendisiyim ben duyguların...! mecbur kalacaksın itiraftan öte bağıracaksın yere ve göğe yazacaksın çöllere dalacaksın göllere soğutmak için kendini atacaksın yüreğini ellerime... BirDeli 26.07.2004 Muammer Çelik
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Muammer Çelik, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |