Ağlamak da bir zevktir. -Ovidius |
|
||||||||||
|
Gidiyorum deme, Sakın! Hoşçakal demeyi biledeneme. Gidiyorum dersen eğer, Son yaprağım da düşer, Sıyırıp rüzgardan kendini, Kurtulup gider can evimden. Bulutlarım dağılır birden. Pembe bulutları... Yok olur umutlarım. Gitmezsen yeniden doğarım. Hiç yaşanmamış gibi,İlk sefermiş gibi, Kaldığım yerden devam ederim. Gidersen eğer... Bitmez keder. Kor olur düşer. Düşerde,deler geçer. Yakarak ilerler. İşte o an geçmez geceler. Soluğum kesilir birden. Ruhum yanında kalır istemeden. Ve yeniden... Olduğu gibi eskiden. Seninle yaşar gizliden. Gitme bu yüzden. Gidiyorum deme! Gideceksen , git! Beni düşünme bile... Son yaprağım da uçsun. Karanlıklara savrulsun Ama iyi düşün. Sonum olursun. Ruhum bırakmaz sonra yakanı. Çalar umutlarını. Karıstırverir rüyalarını Vicdanına kırmızı bir gül bırakır. Beni içinde yaşatır, Ve beni hep hatırlatır...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Koralp, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |