Yaşam hoştur, ölüm rahat ve huzurludur. Zor olan geçiştir. -Asimov |
|
||||||||||
|
İffeti soyunmuş, çırılçıplak... Ve inanmak istedim Bir yankesici soytarılığında Bakışlarının aşırılabileceğine Bir fahişenin kalbinden. Göğsüne kalbimin konduğu bir hülya değildi Dokunduğum Ama dipdiri bir Hülyaydı. Sen de oradaydın Ceset kesilmiş gövdemin bağrında, Susmaya yeminli Kalbimdin cesedimin, sustun. Hükümsüz kılmadın andını Günaha girmedin... Canımdan aşırıp kanımı Kapılarına sürgü çektin. Seni gördüm, Bir fahişenin gözlerinde gördüm... Soluklanmaksızın seni diledim Hülyamdan Çıkıp gelmedin, gelmeyecektin. İnanmak istedim Bir payen arsızlığında Hülyamla üçe çıkacağımıza, Sen Mesih olacaktın, ben Nasrani Her ölümümde beni sana yaratacaktın Seni Hülyamda, Bir fahişenin gözlerinde gördüm Yüzün kızarmadı tanık olunca Beni attığın cehennemde Koyun koyuna yanışa. Sahip olmak isteyen Sahip olduğum Hülyam Bir fahişedir çırılçıplak. Gözüne kaçmıştın, Gözlerine kaçtı dudağım. *** Sevgili Hülyam Seni yaşamam haram ayeti taşa indi, Hiçbir kitap yazmaz, yaslanma... *** Ağzı açık kalan yarın dudağındaki ses Dön yüzünü güneye Bakıp da düştüğüm ses değilsin İntihar ettim *** Doğunun ve batının Tanrısı Geldim Kovma beni cennetine, Sahra cehennemin yolu Kuzeyin ve güneyin Tanrısı Düşmedim İntihar ettim 08.08.2003
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Nurettin Sakin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |