Sevmek bir başkasının yaşamını yaşamaktır. -Balzac |
|
||||||||||
|
Dökmüş ağaçlarını yapraklar Şehvetle sevişmeye hazırlanan Kavuşmayı bekleyen Aşıklar gibi….. Tüm giysilerinden arınarak Tüm çıplaklığıyla İnsanoğluna ders verir gibi…… Seni tanıdığım aydı, Ağaç gövdelerinde yetiştirdim Gübresi sevgi ve aşk olan En nadide gülleri, çiçekleri Bu çiçekler şiir oldu sana aktı Yazdığım sayfalarda, Söylediğim sözcüklerde Sana okuduğum şiirlerde Sonra kar yağmaya başladı Hava soğuktu Ama sıcaklığın Yanımdaydı Isıttı beni. Karlı yollar engelleyemedi Senin sevginle aştım her engeli. Bu sefer de kar altında yetiştirdim Hasret çiçeklerini Sensiz geçen en küçük anımda Hasret çiçeklerini okşadım, öptüm Sana hasret kaldıkça……. Ne kadar hasretsem o kadar Yanımdaydın artık. Ama, bir o kadar da uzak Sonra sonra sonra……….. Güller, çiçekler bahar ayında yeşerir iş bu gülleri çetin koşullarda yetiştirebilmekte kimisi toprağa ekmiştir tohumu ama bir sonraki mevsimde ne gül vardır ortada ne de çiçek ama ben sana, özlemimi dile getirdim özlem gülü oldum sevgimi dile getirdim sevgi gülü oldum aşkım için artı sonsuz dedim sonsuzluğun gülü oldum. Şair; bana beyaz gül yolla, Ben anlarım demiş. Ey Şair!... Sonsuzluğun gülünü yolladım aşkıma. Ne anladın acaba?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © yaşar tekin, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |