Hata! Klavye bağlı değil. Devam etmek için F11'e basın... |
|
||||||||||
|
________Vurgun buyruklar dillendi yüreğimde Biraz ellerim yandı Buz tutmuş gecelere inat Biraz anaları ağladı memleketimin Biraz da anılar Yenik düşmüş savaşçı gibi Göçebe bir yanım Uykusuzluğa direnen gözlerim Kan çanağı Biraz öfkelendim kendime Biraz kızdım Aynada ki yarım yüzüme Ölüm de olsan kal bende _______Kal ne olur __________Gitme ____Sen gitmelerin eşiğindeyken ben dokuz kez öldüm can ______Dokuz kahpe bıçak yedim sırtımdan Zebaniler arasında ezildi ruhum Sıra sıra vicdansızlık Yaprak yaprak zulüm yağdı üzerime Bu Eylül namussuzluğunda Her köşe başında umudum vuruldu oyy Yüreğin namlusunda kurşun yoruldu oyy Yitirdi heybetini yürüyüşlerim Karanlığın bağrına bastığım ayaklarım paramparça En sıkı prangalarla tutsak Turkuaz düşlerim Söküldü dudaklarımda ki masum tebessüm En hoyrat rüzgar gençliğime esti Hallaç gibi dağıldı hayallerim oyy Bu gitmeler infazıma ferman kesti Kapılarda boğuldu hayallerim oyy Zehirli hançer de olsan kal böğrümde ______Kal ne olur _________Gitme...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © İmdat Özcan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |