Dengeli bir rejimde yemeğin yeri çok önemli. -Fran Lebowitz |
|
||||||||||
|
Yarın bir başka gün Aklımda acemice ilk seslenişler Kiminde selam bir tebessüm Kiminde merhabalık oldun en içten Senin haberin yoktu ama Bir rüyaydın sen Yarın bir başka gün Gidilir yolun sonuna da elbet Başın dik ola diyeceğinle Diline pranga vurma boş yere En kötüsünü kabulüm en baştan En zorunu yaşadım zaten Sen gidiyordun hep Ben ardından bakıyorken Hadi bir kere daha git Gitmeyi bu kadar isterken Yarın bir başka gün Sakın özleme geri dönmeyi aşk Zehir gibisin tenime dokunduğunda Yakıyorsun bedeni baktığında Hiç olmadım sana karşı İnan öldürürsün bu kez beni Yaşanılan en güzel günda yalan olduğunda Yarın bir başka gün derdin Başka hayatlarda vardı sence Kendin için düşünmedin hiç oysa Verdin elime insafsız ayrılığı Bul istedin başka bir gönül ve Gir dedin içine O kadar kolaysa hadi Sen kendin girsene Yarın bir başka gün Nöbetimin başındayım şu an Uzaklardaki yansımanı Hemen yanıbaşımda seyrediyorum Parmakların gözlerini siliyor usulca İç çekişini duyuyorum Kahroluyorum Yarın bir başka gün Güneşin rengi elbet değişmeyecek Bulutların şekli yine kalplerle dolu Rüzgarsa son dem ılıklığıyla Saçlarının arasından esecek Kokusunu hiç duymadım zaten Yetimliğini çektim sarılmanın Uykularda telafi ettik öpüşü Telefonun tuşlarındaysa yaptık dövüşü Kiminde çat diye kapandı Kiminde kapanan sadece umutlardı Seni dedim Seni demedin Sen beni hiç bir zaman Basitliğe ortak etmedin Yarın başka bir gün Gemiye geç kalacağım bu gün Sandallara gideceğim Hayatımın yansıması gibi Dalgaların arasında bir sana Bir uzağına gideceğim Senden bir parça olucak ıslanışım Gözümdaki yaşlar gibi düşcek kucağıma Dalgaların ucundaki kırılışım Şimdi kapa gözlerini Bir başka hayat düşle hadi Görebiliyormusun beni yanında İnat gibi kadere Düşüne biliyormusun başımı kucağında İşte bak ben ordayım Tam kucağındayım Burnumun ucunda Yarın bir başka gün Fenerde yenemedi zaten Keyfim kaçık seni saymadan Ne diyordun en son sahi İlk değildik değilmi gidecek olan Başka günlerde başka gönüllerde Arsız arsız mutluluk arayan Kimbilir sen sevdin bile bi başkasını Kimbilir belki döndürdün bahtını E ne diyeyim kolay gelsin Başka bir gün diye fallara çıktın Başka aşkı başka gönüllerde başka sandın Of be Tamam bu olmadı Sen haketmiyorsun bunu affet Senin beni sevdiğini biliyorum İnan ben seni sendende çok seviyorum Yarın bir başka gün İlk yaptığın bakmaktı bana Sayfalara saklanmışları aradın sessiz Bir kelimelik aşk, azıcık özlem Sitemde olsa razıydın belki Belki en kötüsünü aradın Neyse Dediğin gibi Yarın bir başka gün Unutulur elbet her şey gibi Her şey aşk değil her şey ben gibi Bir masal anlatır hayat sana Bir prens bulur senide elbet Aşk kader değil kader sen gibi Senden yana kader inan üzülmezsin Sende bu yürek varken ışıl şıl İnan bana çok beklemezsin......... Yarın bir başka gün Boğazım iyi artık Sesimde düzelir iki günde Haykırmaktan vazgeçmedim hayır Ben sadece sarı yaprakların arasındayım şimdi Rüzgarı bekliyorum essin diye Essinde beni yeniden diriltsin diye Savrulmaya başlarsam eğer bir gün Dolarsa ciğerlerim havayla Dudaklarımın arasından dökülecek ilk kelime Seni seviyorum olucak nasılsa Adını anacağım kırkbin kere Olmasanda hiç Kimbilir belki olursun diye.......... Bu gün olmadı amma Dediğin gibi işte Umutlar Yarında Bir başka günde Yarın bir başka gün !... Bu gün sabah uyanışımdan beri İçimde bir tuhaf his kulağıma Sessizce fısıldayıp durdu Doğruca seni bıraktığım sokağa gittim Bir tarafında camili bi park Diğer tarafında sıralı dükkanlar ve Senin hemen ardındaki halimin izleri Dün gibi gözümün önünde hala Kaçamak bakışlarımız bizden izinsiz dolaşıyor ortalıkta Tekrar tekrar geliyorum ben Ve tekrar tekrar taksiye biniyorsun sen Karşısındayım yolun sana göre Öylece bakınıyorum sen tarafa Son bir kere daha diyorum Özlem dolu gözlerime bak istiyorum Sen yolu tarif telaşındasın taksiye Çantanı karıştıran ellerine inat Gözlerin dolaşıyor dört yani İşte o anda tam önündeki beni ararken Görmeden geçiyorsun İçim daha bir sızlıyor Daha bir yanıyorum o son bakışa Onunla vuruluyorum her defasında Nasılda geçip gitti yanımdan o son bakış Bana isabet etmeden? Bu gün olmasa bile Yarın bir başka gün
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ali AKAR, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |