Yaşamın her anı hakkını ister. -Goethe |
|
||||||||||
|
Beni kaderin hırçınlığı değildi yenen Senin hain gözlerindi Canım artık sende Al istediğin gibi kullan Kaçarken ıstıraplardan Senin zalim ellerinde kaldı yüreğim Yine sana bağlanır mıydı bilmem Taş kesilseydi bedenim. Bulutlar ağlardı Beni yakarken ateşinde. Kan akmazdı damarlarımdan Acı kavururdu yüreğimi Başka iklimlere dalıp gitmek için, Can atarken duygularım. Çare diye sana sığınmazdı herhalde Acıya yani Istıraba. Oysa sen Kuytu saatlerimde geldin Ağlamaya ramak kala ittin beni yalnızlığa Kör bir yumak topu olmuşken düşüncelerim Yanmanın ne demek olduğunu öğrettin gözlerinde Yalnızlıktan beterdi oysa seni beklemek Fakat hiç gelmedin Gelmeyeceğin gibi Artık adını sen koy İster ayrılık de Bu kahır yüklü aşka İster ölüm Yalnız kefenimi sen dik Yerim olsun kendi bedeninde Adı ihanet olsun törenimin Yeri olsun her gecende Hatırla beni günlerce Sende ağla ardımdan Yan benim gibi senelerce Adı yalnızlık olsun Bundan sonra tüm şarkıların… Seni hatırlatırken denizler Gözümdeki yağmur neden sanırsın… İsterim ki artık senin yüreğini de Bundan sonra ayrılık sarsın. FATİH KUYUCU
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © FATİH KUYUCU, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |