En tatlı sevinçler, en hiddetli kederler sevgidedir. -Pearl Bailey |
|
||||||||||
|
Gün yine tükendi Kararsız duygular var geleceğe dair. Gecelerce ağlamanın, Anlatamamanın, Korkmanın tanımı yok bende. Satılırken bir fahişe gibi duygularım Yaşamın manasız olduğunu öğrendim. Ne yazık ki insanız ! Acze düşüp aldanışımız var. Sonunda ağlamaya verdim gözlerimi Sattım bildiğim tüm kelimeleri Gecenin kuytuluğuna atıp seni Ismarlama şiirler yazıyorum Bir veda havası Yağmaya hazır kara bulutlar. Sabırsız söylenen bir söz Pusulası bozuk bir düzen senden kalan. Söylenip de yapılmayan onca şey Rengini kaybetmiş doğruluk Tartısı kırılmış bu koca çınarın Ve bunların arasında kalan ben Gecenin en ıssız kucağında Emzirilmeyi bekleyen çocuklar gibi Bir çıkış yolu arıyorum Bu çıkmaz sokakta . Firari duygularından belli Çaresiz terk ediyorsun beni Ben mi ? Kahrettim her şeye Yalnız ayrılanlar için Ismarlama şiirler yazıyorum. Oysa ben beni arıyordum. Beni sen sanıp Sana kanıyordum Yanıldığımı anladığımda Ağlayamadım... Ağlatamadım.. Sabır halat oldu, Çile kiriş Astım kendimi yokluğa... Başka çıkışı yoktu. Geç anladım Bu uzun yolun bir sonu olduğunu Ayağıma batan dikenleri geç fark ettim. Kefenim mi ? Toprağa gömmediler beni Geceler sardı bu teni. Uçmaya çalışan şu kuş Çaresizliğin örneği. Soğuk gecelerin eşliğinde Ismarlama şiirler yazıyorum Fatih Kuyucu
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © FATİH KUYUCU, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |