Anlamak beğenmenin başlangıcıdır. -Spinoza |
|
||||||||||
|
Şizofrenin olsam, sen de benim sanrım....Sana bir nefes kadar bile yaklaşamamış olmanın acısını bu şekilde dindirsem ve hayalini nefes alınabilen her yere götürebilsem. Şizofrenin olsam. Kontrol edemediğim hayalin her istemediğim yerde beni rahatsız etse. Kontrol edemediğim olarak kalsan. Şizofrenin olsam... Beynimin kullanmağım yarısında ikamet etsen ömrüm boyu. Ve her yeri gezsek seninle,tek kişilik bilet ucuzluğunda. Yarısını paylaştığım ömrüm, paylaşmadığım/paylaşamadığım sevdam olsan.Bencilin olsam. Kovduğum zaman bile gitmeyenim olsam. Şizofrenin olsam, sen de benim sanrım. Hiçbir aklın ihtimal veremeyeceği, hiçbir yalnızlığın çekemeyeceği ve hiçbir ölümlünün tadamayacağı kadar mutlu olurduk/olurdum.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Asrın Şükrü Çatar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |