İnsan gülümsemeyle gözyaşı arasında gidip gelen bir sarkaçtır. -Byron |
|
||||||||||
|
Sesini duyamıyorum dokunamıyorum ama Avunduğum bir hayalin var Neden bilmiyorum bu hale geldik seninle Neden ellerimiz ayrıldı Yüzümüze hüznün gölgesi düştü Neden pembe çiçeklerimizi soldurduk Şimdi bir deniz kenarında oturup düşünüyorum hayata ve sana dair her ne varsa İçimdeki çocuk boynunu bükmüş benimle birlikte azgın dalgaların kırbaçlarını yiyoruz... soğuk olabildiğince soğuk buralar yapraklar dökülmüş artık yastalar gidişine feryattalar duymaz mısın ey sevgili ?!! duysan böyle yapar mıydın elimde soldu pembe gülün... dudaklarım kıvrıldı gözlerim ağlamaklı son direnişlerdeyim... Nerdesin... nerdesin ... Esirin oldum derken azat edilmeyi istememiştim senden. Kollarında müebbet ölüm razımdı benim... şimdi boynu bükük kaldım... üşüyorum hem de ne üşüyorum dışarıda ki soğuktan değil sıcaklığını kaybettiğimden üşüyorum Beklemek.... Güne gün saate saat aylar ay ekleyip bir ömür beklemek Sonunu bilmediğin bir yolda yürümek gibi .. Bekleyeceğim seni... son nefesimde adın olacak unutma!! Bekleyeceğim imkansızım olsan da ... Belki bu sahil kenarında belki bir göz odamda Belki bir avuç toprakta ... ama bekleyeceğim
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © SELİN EROL, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |