|
Anasayfa |
Son
Eklenenler |
Forumlar |
Üyelik |
Yazar
Katılımı |
Yazar Kütüphaneleri |
|
|
her şeyin ilacı
zaman
şamdanda mum misali
yanan
benliğimle gözlerin
yaman
güzel tatlı sözleri
yalan
şimalle her şeyi
salan
verdiğimle aldıkların
kalan
:: Güzel |
Gönderen: Yasin Arslan / Ankara/Türkiye
|
16 Aralık 2005 |
|
| Duygular çok güzel birleştirilmiş.Kısa şiirde anlatılmak istenenler çok uzun.Takipteyim... |
:: Kamuran Esen'e Teşekkürler |
Gönderen: Muhammet AYHAN / Çanakkale/Türkiye
|
8 Temmuz 2005 |
|
| İlk tebessümüme ilk yanıtın, siz değerli Kamuran Esen'den veriliyor olması beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Biliyorsunuz ki, edebi yaratılar yüksek motivasyonla, olumlu değerlendirmelerle daha rahat oluşturulur. Hak edeceğimi umduğum daha nice teveccühlerinize. Sevgilerimi sunarım. |
:: hoşgeldiniz |
Gönderen: Kâmuran Esen / Bolu/Türkiye
|
8 Temmuz 2005 |
|
| Merhaba Sevgili Muhammet Ayhan;
izedebiyat'a hoşgediniz.......Güzel bir şiirle "merhaba" dediniz bize.Şiirdeki imgeler ve çağrışımlar; etkili kılmış şiiri......Devamını dilerim....Sevgiyle kalın....Kâmuran Esen |
|
Söyleyeceklerim var!
Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?
Yazıları
yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz
ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız,
yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.
Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.
|
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
|
Gönül, sözleri oluşturup da, sözler elleri çalıştırmaya başladığı andan beri, hep yazdım. Bir arayıştan farklıydı benimkisi. Yazmak , elimdekilerle yetinememekten veya onlara yeni anlamlar yükleyecek yeni insanlar bulma isteğime aracı olduğundan, sıradan bir arama bocalama eylemi değildi.
Parlak sözlerle işim olmadı hiçbir zaman. İnsanlığın hizmetine demiyorum, en azından, kişinin kendi gelişimine katkı sağlayan en bozuk cümle benim için, en özlü sözden evladır. Ama üslubun, insanlara ulaşmada ve onları etkilemede gerekli olduğu gerçeği, yok sayılmamalı. Hangi türde yazılacaksa yazılsın muhtevanın sağlıklı sunulması dolayısıyla anlaşılmasını hedefleyen bir biçem tercih edilmelidir. Yani biçimle içerik arasında hassas bir denge kurulmalıdır. Zaten büyük yazarları büyük yapan nabza göre şerbet vermeleri değil midir?
Etkilendiği Yazarlar:
Necip Fazıl Kısakürek, Fuzuli,
|
|
bu
yazının yer aldığı
kütüphaneler |
|
|
|