Yedi iklim dört köşeyi dolandım / Meğer dünya her tarafta bir imiş. -Dadaloğlu |
|
||||||||||
|
Hiç beklemediğim bir anda Kelimelerim, duygularım, sevgim Takılı kaldı çaresizliğe Kalem kağıda küstü Duygularım mısralara dökülmez oldu Uzun bir süre uzak kaldım en sevdiğim dostlarıma Duygularım zorladı beynimi Özgürlüğü için. Her defasında bir balyoz indirdim duygularıma Hep susturmaya çalıştım Ağzını bağladım yeri geldi parçaladım beynimi. Sadece beynimin içinde Özgür bıraktım duygularımı Bir an oldu hata yaptığımı düşündüm Ne olursa olsun Kim ne derse desin Tepkiler beni kahretsede Onlar benim sözcüklerim, benim duygularım Benim yansımam. Fazla hapis kaldılar beynimin içinde Artık ilham perisinin özgürlük vakti Kalemi kağıtla Duygularımı kelimelerle Kelimeleri şiirimle buluşturma zamanı Seni ne kadar acıtsa da.....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © YASEMİN, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |