Hata! Klavye bağlı değil. Devam etmek için F11'e basın... |
|
||||||||||
|
MERHABA HAYAT Aslında hepimiz senin önünde ne kadar küçüğüz dimi?Sadece yıldızlara bakarak küçük olduğumuzu anlıyoruz.Her nefes alışımızda, her kalp atışımızda seni hissediyoruz. Sen bize bir armağansın hayat. Yaşayıp, yaşamamak bizim seçimimiz.Ama bazen öyle anlar geliyor ki her şey birbirinden kopuyor.Bize verilmiş olan sen, bizi ölüme götürüyorsun.Binlerce kez lanet ediyoruz.Niye yaşıyoruz ki? diyoruz .Bizi bu hayata bağlayan ne var ki?Aslında doğru, senin dışında hiç bir şey bize yaşadığımızı anlatmıyor,söylemiyor,öğretmiyor……. Ama hep sana muhtacız,her zaman! Bazen diyorum ki ‘’Acı çekmek neden var, neden acı çekiyoruz?’’.Biliyor musun hayat bu sorunu cevabını bu yaşıma kadar bulamamıştım ama artık biliyorum.Sen hayat, bize en güzel seçenek olduğunu anlatmanın iki yolu var dimi?Bunlar mutluluk ve acı.Öyle anlar geliyor ki, dayanamıyoruz.Diyoruz ki bitsin her şey, boşuna yaşamaya ne gerek var ama yapamıyoruz, yapamayacağız da. Belki de acı çekmesem, mutlu olmasam, senin bana verilmiş bir hediye olduğunu anlayamayacağım. Her bittiğim noktada sana güvenip geri adım attığımı unutmayacağım.ama neden güzel olduğunu insanlara acı çektirmeden öğretemez misin?Bunu merak ediyorum. Kabul ediyorum seviyorum, acı çekiyorum,güveniyorum,acı çekiyorum yani alıştım artık .Sana sitem de etmiyorum ama gerçekten merak ediyorum.Yaşadığım her şeyin sonunda acı çekmek zorunda mıyım?Acı çekip her seferinde sana daha çok bağlanmalı mıyım? Ama tamam şunu da kabul etmek zorundayım.Sevdim,sevilmedim,güvendim,aldatıldım.Hep acı çektim ve her seferinde sana bağlandım. Öyle bir hal aldın ki nefes almasam, sevmesem,güvenmesem ve acı çekmesem seni unutacak gibi oluyorum. Seni seviyorum hayat, hep sevdim, hep seveceğim ne yaparsan yap. Dilediğin gibi acı çektir,mutlu et, üz ama ne yaparsan yap beni yalnız bırakma.Asla yıldızlardan küçük olduğumu unutturma.Asla nefes almamamı sağlama.Asla kalbimi durdurma.Asla acı çektirmeyeceğine yemin etme.Ne olur ilk ve son aşkım, sensiz bırakma beni.,ne olur hayatım.Seninim ben, hep senindim,hep senin kalacağım bunu unutma…. ‘’Şimdiden yaşadığım ve yaşayacağım günler için teşekkürler….’’. HAYAT’A HAYATÇISINDAN
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © tuana, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |