Kitaplarla dolu bir oda, ruhlu bir beden gibidir. -Cicero |
|
||||||||||
|
bir oğlan beni al dedi tanrısına aynı gece o kız beni al dedi o oğlana aynı gece o oğlan üşüdü, ağladı, aç kaldı, yalvardı aynı gece o kız beni al dedi o oğlana al aynı gece aynı oğlan vazgeçti, ağladı, karar verdi, vazgeçti aynı gece o kız al artık beni dedi oğlana al aynı gece aynı oğlan hiç yaşamamış olmayı diledi yalvardı, biraz içti, biraz daha içti aynı gece o kız yalvardı; ne olursun gel, al aynı gece aynı oğlan yürüdü kendi destanına!!! aynı gece o kız vazgeçti aynı gece o oğlan yalvardı tanrısına, yardım için aynı gece o kız aşkı buldu aynı gece o oğlan sıradanlaştı, herkes kadar sevdi aynı gece o oğlan bitti.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Necat Dilaver, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |