Benim yaradılışımda fevkalade olan birşey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Atatürk |
|
||||||||||
|
bende bıraktıgın o derin izlerin en derinliğine ulastığı noktada ben umutsuz halımle nefret dolu gozlerimle bakarken..sen gununu gun ederken mutlumusun?sevginin sahiliği buymus demek!!demek,deli gibi seviyorm diyen dudaklar bunlarmış!demek beni gerçekten takatsiz bırakan we aşkı yalan saymak zorunda bırakan kalp buymuş!!.. ne kaldıki geride bizden?üzgün gözler,bitmiş hayaller,sevgiye tövbe etmiş yürekler,yorgun sevişmeler..hayatım,hayatıma girdiğin ilk güne lanet yağdırmakla geçicek!! ve o çok beklediğingeri dönüş hiç gerçekleşmeyecek!!..eğer bende söz namussa kendime verdigim bu söz ölüme kadar sürecekB BB>
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © funda turan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |