İçine koyabileceğin bir karanlığın olmadan, bir ışığın olamaz. -Arlo Guthrie |
|
||||||||||
|
Bilirim onun bana dokunmayacağını. Camlarda buhular ve buhularda Sana başlayan bir roman yazma fırsatı. Adı sen, önsözü sen ve arka sayfası sen. Benden başkası okur mu , Ya da filme çekilir mi hiçbir zaman Bilemem... Büyük şehirlerin, küçük sokaklarında Seni aramak beyhude bir çaba. Derviş olsan, gezgin olsan Evliya Çelebi olsan boş... Hiçbir sokak ''çıkar''a ulaşmıyor. Belediyelerde doğalgaz telaşı. Yollar İgdaş'a bağlı. Tek gecelik aşk bile yaşamadım ki Uzun soluklusunu yaşayayım Ve nasıl kızayım niye indiriyorsun bu keyfi tek geceye diye; Anladım ki ben nefesimi pek fazla tutamıyorum Belki asla dalgıç olamayacağım aşk denizinde ; ama Senin ayaklarına yapışan kumlar olabilmek son dileğim, Her yeni dalgada, başka bir sahile vuran Ve denizden çıkmanı hiçbir zaman istemeyen.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Samim Öztürk, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |