Herşeye imgelem karar verir. -Pascal |
|
||||||||||
|
GİTME
Gitme Gidersen Hayat Biter Güneş Karanlığım Güller Dikenim olur Gitme Yoksa Bu Zaman Nasıl Geçer Hiç Sanmam Mutlu olurmuyum Çünkü Yaşamamın Sebebi Sensin Gitme Böyle Sessiz Sorgusuz Sualsiz Bir elvada demeden Son kez Sana Sarılmadan Kokunu Bırakmadan gitme Çok Ağlayacağım Büyük Bir acı Yaşayacağım Gitme Sen Canımın Parçası Ömrümün Anlamı Konuş Bağır Çağır Üz beni Ama Gitme Yaşayamam inan Yaşanmaz Ellerini tutmadan Gözlerine Bakmadan Gitme Duramam Bu şehirde Her Bıraktığın gelir üstüme Yanarım kül olurum her gece Sokaklar Çıkmazım olur Baktığım yüzler suçlar beni Gitme Bir daha Bahar Gelmez Bu yerlere Çicekler küser Kuşlar susar Anlamsız Bir Yalnızlık Çöker Yeryüzüne Gitme Haykırışlarım Duyulmaz Ağlayışlarım Durmaz Hüznüm Anlaşılmaz Sensiz Zindana Döner Geceler Gitme Yolumu Kaybederim aşk sokağında Adresi belli olmayan Sevgilerde kalır sözlerim Gitme Hayallerim Biter Sana Büyüktüğüm Düşlerim ölür Umudum olmaz Bu ayrılıkla Ben yaşıyamam Gitme Gittiğin an yıkılırım Bir sevgi daha taşıyamam Ne duygum kalır Nede Sevgim Gitme Sen gidersen Ben Sensizlikten ölür giderim.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Eyüp, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |