Dünya hiçbir padişaha kalmadı, sana da kalmayacaktır. -Nizamî |
|
||||||||||
|
bulamiyorum kaybettigim kelimeleri her aradigimda seni hatirliyorum yaslandim diyorum kendi kendime ben cok yaslandim ozguveniyle isigi delen su kisa pantalonuyla poz veren cingoz cocuk ben degilim cikamiyorum saklandigim yerden kaybolmusum yillar once kelimelerimin pesinden kostugum, o bugulu bilmem ne bahar gunu... saklandigim yerden cikamiyorum mahzende karanlik bir kosede bir tozlu kutu icinde herkesten kacmis, once kendimden icimi yeyip bitiren deliligimden zamana yenilmisligimden... her gun baska bir cift gozde umit ve onun kaybedilmisligini gormekten yorulmus istanbul'dan yorulmus kaybettigim kelimeleri aramaktan yahu bu hayattan yorulmusum yak beni kurtulayim...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © halil yildirim, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |