"Bazen bir mısra yaşamı değiştirir." -Kafka |
|
||||||||||
|
Üzerimi hiç örten yok geceleri üşüyorum. Elimi bir tutan yok hep düşüyorum. Seni kaybettim aynı yerde dönüyorum, Doyamadım sana annem..... Saçlarım kar beyazı oldu annem, Nerdesin özledim seni bir tanem, Benim en içten arkadaşım canparem, Doyamadım sana annem..... Geceleri ansızın uyanışımda, Rüyalarımda ve her ağlayışımda, Seni görüyorum her bakışımda, Doyamadım sana annem..... Bana bıraktın gözyaşı ile feryat, Sensiz zindan oldu bana bu hayat, Sevgin içimde artıyor kat kat, Doyamadım sana annem..... Bilal DİLSİZ ( Anneme itafen; Şu anda yanımda olmasanda, sensiz kaybolan yıllarımda boşluğunu hiç bir zaman dolduramadım. Bundan çok eminimki Anne ! Anne ! diye bağıran haykırışlarımı duyuyorsundur. Anneler günün kutlu olsun benim güzel Annem. Seni çok seviyorum annelerin en fedakarı benim melek annem.. ) 11/Mayıs/2006-ANKARA
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Archaeopteryx, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |