Özgür insan, denizi daima seveceksin. -Baudelaire |
|
||||||||||
|
Şiir bu ya! bir şehir oluveriyorsun deli boranlar dövüp geçiyor bedenini... ben ki denize kıyısı olan yanınım senin... yüzümü döküyorum her sabah dalgalara geceleri duvarlarına afişler asıp kaçan benim benim ayak seslerim suspus olmuş sokaklarında yankılanan... meydanların boş yıldızlar kalabalık bir çelişkinin dönemecindeyim içimin şiirlerini dökmek geliyor bu gece kaldırımlara devrik cümleler kurup kurup yıkmak ve imla hatalarıyla dolu yaşamın orta yerine bir bıçak gibi saplamak adını şiir bu ya! sen şehir oluveriyorsun... ben şair...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Çiğdem Bir, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |