"İçtenlik bütün dehanın kaynağıdır." -Boerne |
|
||||||||||
|
Bu yıkılası hayaller; suya değil çamura düştü AYrılık hikayeleri anlatıldı İçimin sessiz çocukluğuna.. Soluyor içimin yaprakları Bir çig gülüşüne muhtaç düşlerimin ormanı Ne ötelerde aradım seni, ne içimde Tüm karanlığınla gecemdeydin Göremedim, hissettim.. Yazılardı beni anlayan, özlemlerim mürekkep Sen silince beni yüreğinin kavuşma metodu defterinden Yüreğimin kanıyla yazamadım Yarım bıraktım bu romanı. Anlaşılır değil sessizliğin Yıktın içimde sana ait ne varsa Kaçak değildi; oysa kalbimde yerin Bir katpostal içinde yaşıyorum şimdi Dag eterklerinde kulübeler Gülen tavşanlar, kızak çeken atlarla. Mutlu ve huzurluyuz kardan adam ve ben Bir kartpostal içindeyim senin bilmediğn bir yer sen ancak boşlukları doldurabilirsin Selam eder , tebrik edersin Bir kartpostal içindeyim Yazarsın, yollarsın, yırtarsın İçinde ben varım bilemezsin. Murat Ballı
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © murat Ballı, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |