Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. -Joe Louis |
|
||||||||||
|
İsmini anan dudaklarımı kanatıyorum. Gidişini yalnızlığımda demlerken, Yüreğini son kez " gözyaşlarımda " yakıyorum. Karanlık duvarlar yoldaşım, Yalnızlığın arkadaşım oldu yokluğunda. Yaralarımı " günahlarınla " sarıp Sen diye taşlara sarıldım hasretin zindanında. Şimdi, yokluğun kanıyor başucumda. Sebebi nedir suskunluğunun ? Çaresi ölümüm müdür yokluğunun ? Kelimeleri ezip susma ne olur. Bir yudum sevgiydi senden istediğim. Koca bir denizi ayak uçlarımı sermeni değil; Bir avuç gülüşünü istedim yaralarıma. Gökteki tüm yıldızları gözlerime çizmeni değil; Gözlerindeki ışığı diledim karanlıklarıma. Şimdi dudaklarıma kilit vurup Yamalı kalbimle kör yalnızlığına uzanıyorum. Bir gün hüzünlü yüreğimi merak edersen, İbrahim gibi ateşleri bedenime giydirip Günahlarına yanıyor bulacaksın beni. Ve közlenmiş bedenimle güller öreceğim saçlarına. Bir gün ıslak gözlerimi özlersen, Eyyup gibi ıslak duaları yüreğimeezberletip Yamalı kalbimle yaralarını siliyor bulacaksın beni. Unutma ki; Gözlerin benim Cennetimdi. Gitsen de ben hala gözlerini soluyorum. Yokluğun kanatsa da beni, Yamalı kalbimle sensizlikte bile seviyorum seni. 24.08.2006
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ismail sarıgene, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |